Testo za dno in robove pekača: 250 g bele moke, 160 g masla ali margarine, 100 g mletega sladkorja, pol jajca, zavitek vaniljevega sladkorja, limonina lupinica, rum; za nadev: 1/2 l mleka, 100 g ladkorja, 120 g vaniljevega pudinga, 25 g želatine, 80 g masla, 750 g pretlačene skute, 5 beljakov, 80 g sladkorja.

Iz sestavin za testo zgnetemo testo, z njim obložimo dno okvirja v velikosti 25 krat 30 cm in testo spečemo v segreti pečici. Čas peke; približno 15 minut v klasični pečici pri 200 stopinjah, v ventiacijski pri 175 stopinja in v plinski pečici na drugi ali tretji stopnji.

Naredimo nadev: Želatino namočimo v hladni vodi. V 1 dl hladnega mleka zamešamo vaniljev puding. 4 dl mleka s 100 g sladkorja zavremo in vanj zakuhamo puding, nekoliko pokuhamo gosto maso ter ji takoj dodamo namočeno želatino in maslo. Ko se maslo in želatina razpustita, dodamo še pretlačeno skuto in znova zavremo. Vreli kremi primešamo trd sneg iz beljakov in 80 g sladkorja, dobro premešamo in kremo vlijemo v okvir s testom. Ohladimo. Ohlajeno rezino potresemo s sladkorjem v prahu in v pečici samo pri zgornji temperaturi (funkcija žar) pri 210 stopinjah zapečemo le toliko, da sladkor deloma karamelizira, nato rezino znova ohladimo v hladilniku. Ohlajeno obrežemo, odstranimo okvir in jo narežemo na poljubno velike kose.